Utfordret!

Jeg er blitt utfordret av www.skyline.blogg.no :)
Utfordringen går ut på at jeg skal bryte janteloven ved å skrive 6 fine ting om meg selv, også poste et bilde av meg som jeg er fornøyd med.Tilslutt skal jeg utfordre 6 andre bloggere.

1.Selvironisk
2.Positiv
3.Rettferdig
4.Snill
5.Hjelpsom
6.God lytter


img1855
haha,er egentlig ganske så ydmyk da det kommer til meg selv og hvordan jeg ser ut, blir for eksempel flau hvis noen sier noe fint om meg osv. Sånn har det altid vært.så når opg nå var og poste et bilde man var fornøyd med selv,så blir jeg alså flau, jeg er ikke så glad i/ flink til og ta i mot et kompliment med et takk,er altid ''neei, slutt, ikke si noe'' haha.
Jeg er ikke den personen som syns jeg er bedre enn andre på noen måter. Dette er jo en ''bryt janteloven'' utfordring da, hehe. Men jeg er veldig ydmyk å litt flau da det kommer til sånne ting. Men tok utfordringen hvertfall! :)
Jeg utfordrer :
http://heidipus.blogg.no/
http://heitonje.blogg.no/
http://martinekristine.blogg.no/
http://hiddentemptation.blogg.no/

http://alida.blogg.no/
http://iceb.blogg.no/

 

3 kommentarer

C

29.03.2009 kl.00:34

fint bilde:)
Hehe, sån er jeg også, blir skikkelig flau eller noe sånt ^^Bildet var veldig fint! :)
Oi hehe så ikke at du hadde utfordret meg :p

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits