Drømmejobb, hva er det da?

Hva er egentlig en drømmejobb? er det når du våkner om morgenen å føler du bare gleder deg til og dra på jobben, eller er det når du føler deg lykkelig på jobb, eller når du føler du har nok å gjøre, nye utfordringer hele tiden.
Er det kun fordi du tjener godt, eller kun fordi du er sjefen? Alle ser nok forskjellig på hva en drømmejobb er.
Jeg ville ikke hatt en jobb kun for pengene og kalt det en drømmejobb, eller sagt jeg hadde drømmejobben kun fordi jeg var sjefen, eller fordi jeg ville være mest mulig opptatt og viktig hele tiden at jeg alltid hadde noe å gjøre. Men jeg ville kalt en drømmejobb det og kunne våkne opp, å rett og slett glede seg til jobben. Jeg vil ikke ha en jobb hvor jeg gjør det samme hver dag, eller der jeg følger faste rutiner, jeg blir fort lei av ting, og vil ha en jobb som er varierende og spennende. Nettopp derfor vil jeg jobbe som freelance makeup artist. Det er ikke det samme man gjør hele tiden, man får reise, man starter for seg selv, opplever masse :) En drømmejobb før meg er kanskje alle delene, kanskje det og være min egen sjef, ha varierende arbeid, god lønn, og i tillegg gjøre noe som gjør meg glad. En jobb jeg ville trives med :)


foto0198

Hvordan ser du på en drømmejobb, og hva er drømmejobben din ?

9 kommentarer

kristin

31.03.2009 kl.19:50

min drømme jobb er vel å bli lege tenker jeg:Djeg vil uansett jobbe med mennesker, vil ikke akkurat sitte på kontoret helt alene foran skjermen hele tiden nei:D

Weronika Ellen Irena

31.03.2009 kl.20:03

En drømmejobb er da jeg står opp og gleder meg til å jobbe, og at jeg trives veldig med det. Jobben trenger ikke å være fancy som å jobbe som en advokat, for man kan godt ha drømmejobben bare av å sitte i kassa på Rimi hvis man trives med det (:

Therese Hansen <3

31.03.2009 kl.23:03

Enig med deg der!

Inger

31.03.2009 kl.23:50

bli skuespiller

Camilla

01.04.2009 kl.13:36

En drømmejobb for meg er at jeg skal glede meg til å begynne på jobb igjen. Det at jeg skal være stolt over å være det og at jeg absolutt synes jobben er artig og utfordrene. Selv skal jeg bli en ambulansearbeider, og det er en jobb der dagen aldri er den samme. Det og synes jeg er veeeldig viktig.

Sofie

01.04.2009 kl.14:49

Video-blogg på bloggen min:-)kometer hvis du gidder og se den da:D

Gloria

01.04.2009 kl.15:00

Hei hå! Du er en verdig vinner av konkurransen min, og kom på 2 plass!Flausen er publisert på bloggen!Sjekk hva premien vil være på siden, og ta deretter kontaktpå gloria.blogg@hotmail.comHilsen Gloria!

Annette

01.04.2009 kl.15:53

Enig i det at drømmejobben først og fremst er noe man våkner opp og gleder seg til. Men en god mix av alle elementer er viktig. Iallefall for meg. Variasjon ikke minst. Jeg kjeder meg fort.

Martine

01.04.2009 kl.16:31

Min drømmejobb vil være modell og makeup artist!Men hviken farge har du på øynene dine?

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits