Trening

Jeg liker å trene, det gir meg mer energi, får sove bedre om natten, det får meg til og  føle meg bedre rett og slett.
Prøver å trene hver man, ons, fre og søndag, noen ganger blir det mer eller mindre, da jeg har noen lange dager på jobb hver uke.
Gleder meg så til å prøve 30day abchallenge, men skal vente til detox/teatox kommer i posten.

Nå trener jeg stortsett 50/50 med styrke og kondisjon. 
Liker å variere det hvis ikke blir jeg kjempelei. 
Slik ser mitt program ut:

Spinning: 20 min 
Gå fort i opoverbakke på tredemølle: 20 min

Gjør litt forskjellig hver gang, men har altid med dette (styrke)
Magetrening: planken 30sek ganger 3, situps med 10 kilos vekt 20 ganger 3
Lår/rumpe: stå i 90grader inntil en vegg, 1 min ganger 3, utfall med stang 20 ganger 3. 

Ellers er det variert for hver gang, at jeg bytter litt på hvilken muskelgruppe jeg skal trene. 
Prøver å spise ofte og ''lite'', enn å spise få store måltider. 
Drikker masse vann, hvertfall 3 liter om dagen, og noen kopper grønn te.
Har også begynt å drikke en kopp med sitron og varmt vann hver morgen før jeg spiser, hvorfor?

Varmt vann med sitron har følgende virkning:

Styrker immunsystemet ditt Sitroner har høyt innhold av vitamin C og kalium. Vitamin C er god til å bekjempe forkjølelse og kalium stimulerer hjernen, nervefunksjonene og bidrar til å kontrollere blodtrykket.

Balanserer pH-en i kroppen din Sitroner er en utrolig alkalisk mat, tro det eller ei. Ja, de er sure på egenhånd, men inne i kroppene våre er de alkaliske og sitronsyre skaper ikke surhet i kroppen når de er metabolisert. Som alle velværekrigere vet er en alkalisk kropp egentlig nøkkelen til god helse.

Hjelper til med vekttap Sitroner har høyt innhold av pektinfiber, noe som bidrar til å bekjempe sultfølelsen. Det er også vist at mennesker som opprettholder et hovedsakelig basisk kosthold mister vekt raskere. Erfaringen er at når du starter dagen på riktig måte, er det lettere å gjøre de beste valgene for deg selv resten av dagen.

Hjelper fordøyelsen Det varme vannet tjener til å stimulere mage-tarmkanalen og peristaltikken som er bølger av muskelsammentrekninger i tarmveggene og som holder tarminnholdet i bevegelse. Sitroner og lime har også mye mineraler og vitaminer, og kan bidra til å løsne giftstoffer i fordøyelseskanalen.

Fungerer som en mild og naturlig vanndriver Sitronsaft hjelper til med å skylle ut uønskede materialer fordi sitroner øke frekvensen av urinering. Toksiner eller giftstoffer går derfor ut raskere, noe som bidrar til å holde urinveiene sunne.

Klarner huden Vitamin C bidrar til å redusere rynker og blemmer. Sitronvann rensker ut giftstoffer fra blodet og det bidrar også til å holde huden fin.

Hydrerer lymfesystemet Denne koppen med ren godhet hjelper deg å starte dagen på en hydrert måte, noe som selvsagt bidrar til å hindre dehydrering og binyre-tretthet. Når kroppen er dehydrert, eller dypt dehydrert (binyretretthet) kan den ikke utføre alle sine gode funksjoner, noe som fører til oppbygging av toksiner, stress, forstoppelse, og så videre.

Kilde: http://www.nyttnorge.com/drikk-lunkent-sunt-sitronvann-hver-morgen.html 

Én kommentar

19.09.2015 kl.19:59

Flink du er då !!

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits