Olaplex

Jeg har helbleket håret mitt i litt over 1 år nå. Det begynte å bli ganske ødelagt, å jeg mistet mye hår for hver gang jeg tok ettervektsen.
Når beking kommer borti hår som allerede er bleket til max, så svies det av. 
Hadde det ikke vært for olaplex hadde jeg vært nødt til å bli brunette igjen, hvis ikke hadde jeg mistet alt håret! 
Overdriver ikke når jeg sier at halve håret mitt datt av!
Jobber som Frisør, så vet hva jeg snakker om. Olaplex gjør at hårstrået ikke knekker, og bygger opp håret igjen. Derfor er det så utrolig viktig at du kjøper med deg olalex nr.3 med hjem. Den reparerer bindingene i håret sammen igjen etter kjemisk behandling.

Olaplex er også fri for: silikon, sulfater, phtalater, DEA, alehyder, og ALDRI testet på dyr (for de som er opptatt av hva det de bruker inneholder)

Her ser dere at håret mitt vokser ut igjen det som ble brent av, har ikke mistet et eneste hårstrå siden jeg begynte med olaplex.


Helt utrolig for en forskjell! Endelig kan jeg ha sunt, blondt hår!


Foto: Nicolai Saxegaard

Var også veldig hyggelig å våkne til at jeg var kommet på topplisten på blogg.no (97), bra motivasjon til å fortsette, så tusen takk! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits