Game of thrones

Har fått hørt noen ganger at jeg er lik hun i game of thrones, både fra kunder på jobb, når jeg er ute å reiser, til  kommentarer på nett.
Har personlig aldri sett serien, bare reklame på tv for serien.Tror det er mest håret som gjør det, men jeg kan jo se visse likheter.
Jeg velger å  ta det som noe positivt da jeg syns hun ser bra ut.
Både jeg og Saxegaard (min hovedfotograf) har fått mange forespørsler om vi kan gjøre en game og thrones inspirert photoshoot, litt eventyraktig med ''kostyme'', makeup og hår som i serien. Så det er faktisk en av tingene vi skal gjøre til vår neste shoot!
Først synes jeg bare det var akward å litt flaut da så mange sa jeg lignet, men er over det nå, og har derfor takket ja til å gjøre en sånn shoot. 

Hva tror dere?

Alle bilder av Nicolai Saxegaard. 

Noen som har tanker om hva som kan være kult å gjøre til det konseptet? 


4 kommentarer

Jannelusken

20.09.2015 kl.14:39

Ja, du ligner VELDIG. Det var det første jeg tenkte da jeg så bloggen din for en liten stund siden. Jeg trodde det var med vilje, faktisk. Gjør photoshooten! Har kjempelyst til å se hvor likt det kan bli når du faktisk prøver :D

Amalie Helene

20.09.2015 kl.14:43

Jannelusken: tusen takk :D er spent selv!

lisarorvik

20.09.2015 kl.14:50

Jeg syns også du er veldig lik, utrolig pen :)

Amalie Helene

20.09.2015 kl.14:54

lisarorvik: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits