Noen favoritter

Har jobbet på kicks i godt over 1 år, nesten 2. I løpet av tiden jeg har jobbet der har jeg rukket å testet MYE, men har funnet noen favortitter.
Jeg reagerer fort på hudpleie å makeup, så holder meg veldig til det jeg vet jeg tåler. 
Før brukte jeg bare fra babor og clinique, som også er bra. Men jeg bare elsker origins sine produkter i hudpleieserien.
Bruker skrubben en gang i uken, å maskene en-to ganger i uken.

Bruker denne for å fjerne sminken (vasker alltid to ganger, en for å fjerne sminke, og en for å rense huden):Denne rensen inneholder hvit te og mineraler som fjerner skitt fra huden.
Den går ut på å rense ut å ''avgifte''  huden, holder huden fri for daglig skade som forurensing å alt annet smuss som fester seg i løpet av dagen.


Og bytter mellom disse gode maskene:Den første masken er for å få ut urenheter å smuss som samles opp i løpet av dagen,
den leiremasken er også veldig god på å rense porene å gjøre huden ren.
Så er det drink up mask, den bruker jeg faktisk som dagkrem da jeg er ganske tør i huden.
Og til slutt drink up intensive som jeg bruker hver kveld. Er superfornøyd! Spesielt hvis jeg først tar leiremasken, og avslutter med drinkup intensive, får silkemyk hud!

Skrubben:Det beste med origins: produktene er basert på naturlige og økologiske ingredienser og er 100 % naturlige eteriske oljer.
De inneholder ingen parabener, ftalater, propylenglykol, mineralolje, PABA, petrolatum, parafin, DEA eller animalske råvarer.
De produserer produktene ved hjelp av en kombinasjon av fornybare ressurser, vindkraft og miljøvennlige produksjonsmetoder.

Så her kan man både ''redde miljøet'' og huden.
Har du noen gode hudpleierutiner?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits