Solarium eller fake tan?

Det har jo ikke akkurat vært den beste sommeren, så kan ikke skryte på meg noen brunfarge.
Har sett mange skremmende bilder av hudkreft å solskader som kommer av overdrevent soling/bruk av solarium uten å beskytte huden på noen som helst måte.
Selv hverken soler jeg meg, eller tar ofte solarium.
Men jeg er ganske lei av å være så bleik hele tiden. Har en periode hvert år hvor jeg tar litt sol, mest fordi kroppen trenger det (vitamin c) og for at det er deilig å få litt farge.
Man føler seg så utrolig mye freshere da. Har gjennom årene testet en del selvbrunere, men orker sjeldent å ta det da jeg trener mye, føler det ''renner vekk'' når jeg trener og blir fort sjoldete pga det.

Noen som har erfaring med selvbruning som holder godt å ikke går bort når man trener?

I ansikte er jeg altid blekere enn kroppen så der bruker jeg st.tropez sin som ikke tetter porene, veldig fornøyd med den så langt:

Den ENE  dagen jeg var på stranda i sommer som jeg  faktisk fikk solt meg på;

Én kommentar

Maria

23.09.2015 kl.13:11

Solarium, men selvbruning når e må bli brun asapzulu 😁

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits