''Midtlivskrise''

Nå er jeg i den typiske alderen hvor de fleste på min alder er ute og drikker hver helg, eller gifter seg og får barn.
Jeg drar sjeldent ut på byen (et par ganger i året, kanskje) men har heller ikke slått meg helt til ro, så føler meg litt ''stuck i midten''.
Jeg er ofte ''babysyk'' og har jo lyst på hus, barn osv allerede nå, men vil vente litt til.
Vil oppleve litt mer først, reise litt mer, bo en annen plass, ha tid til meg selv, et barn har man resten av livet, vil være litt mer ''oss to'' (meg og kjæresten). Men nå skal jeg flytte snart, så konsentrerer meg om det i første omgang.

Føler presset er stort nå for tiden, man skal ha alt. Karriere, penger, hus, hytte, bil, båt, campingvogn, flere ferieturer i året, jobbe masse men også ha tid til alt og alle, og samtidig være uthvilt å tilfreds.
Jeg føler meg sliten nok med to jobber, trening 3-4 ganger i uken, ingen barn, eller stort hjem å ta meg av, så hvordan andre får til ALT skjønner jeg ikke, men tror det er mye fasader der ute.
Man må også huske å pleie seg selv innimellom, å ikke slite seg ut. Det er jo rekord på hvor mange unge som blir ''utbrent'' allerede i ungdomsskolealder, fordi presset er for stort.
Jeg fikk et spørsmål fra en kunde her om dagen (Jobber som frisør) spørsmålet var '' Du har ikke tenkt å ta høyere utdanning eller?''  Ble litt satt ut, syns det var frekt å spørre om. Med en nedlatende tone i stemmen, så jeg tydelig hørte ''du er bare frisør du''.
Nei jeg har ikke tenkt å ta høyere utdanning, jeg trives med jobben min, elsker å jobbe med mennesker, vi utgjør en forskjell i livet til andre, vi er med på å gi andre ''den gode følelsen'' i tillegg så blir man ''hobbypsyolog'', folk forteller frisøren sin utrolig mye om seg sev, så man får jo et nært og godt forhold til mange av kundene. Og alle trenger jo en frisør.
Synes det er et utrolig givende yrke, men det er også veldig krevende. Man må kunne tilpasse seg alle typer mennesker, og bestandig ha et smil om munnen, uansett situasjon. Det var kanskje ikke frekt ment spørsmålet jeg fikk, men det føltes hvertfall sånn. Så man burde tenke seg om en ekstra gang før man spør slike spørsmål.

Nå er det helg, start helgen din på en bra måte! Alle har sin egen ''greie'' for å slappe av. 
Noen leser en bok, andre hører på musikk, tar en powernap, trener eller tar ansiktsmaske.
Selv skal jeg ta en god treningsøkt, få helgevasken unnagjort, å resten av helgen kun slappe av, gjøre minst mulig!
Viktig å hente seg inn i en ellers travel hverdag.

Hva gjør du for å pleie deg selv/slappe av?


3 kommentarer

laylow x 👀

25.09.2015 kl.13:58

vivimariella

26.09.2015 kl.04:33

kjempe fin blogg du har :)

Amalie Helene

26.09.2015 kl.09:29

tusen takk, du også :)

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits