Før og etter photoshop

Nå er det jo flere blader som har valgt å vise uretusjerte bilder, noe jeg synes er veldig bra.
Jeg klikker alltid inn på det hvis jeg leser ''nyhetene'' og det er sånn '' se kjendisene/supermodellene før og etter photoshop'', det er godt å se at ingen er perfekte, selv om man egentlig vet det.
Ting gjøres ''perfekt'' fordi det selger mer, alle liker pene ting, om de innrømmer det eller ikke. Man er overfladisk sånn sett, men man tiltrekkes jo av det som virker ''perfekt''.
Mange ganger får jeg sjokk da jeg ser slike bilder, fordi forskjellen er så stor. 
Men det er viktig å huske på at bilder du ser i magasiner ER retusjert, det er ikke ''ekte'', og det er synd mange unge jenter blir sterkt påvirket av dette, å tror det er  ''normalt å oppnåelig'' å se sånn ut. Det er alltid fint å bli inspirert, men det er ikke realistisk eller sunt å sammenligne seg selv med andre på den måten.
Husk at alle er forskjellig ''bygd'', alle har forskjellig kropp, og ingen kan bli helt like. 

Noen eksempler:


Jeg kan jo ikke være noe dåligere selv, så her får dere se før og etterbilde av meg:

Før og etter av en av mine ''seneste'' shooter, det eneste som er redigert er lys og kontrast, kanskje litt utglatting på huden, jeg vet ikke akkurar hva som er gjortm Men det er forskjell på å leke med lys og kontraster enn å endre kroppen såpass mye.

Foto: Nicolai Saxegaard 


Så ha i bakhode da du leser blader og se bilder, at det er nok fikset litt på, noen mer enn andre.
Man kan ikke mer enn å være den beste utgaven av seg selv, da blir man mest fornøyd. For å sammenligne seg med andre er uoppnåelig, da alle er forskjellig, og godt er det!

2 kommentarer

lisarorvik

28.09.2015 kl.13:14

Utrolig bra innlegg, ha en fin dag :)

Veronica

28.09.2015 kl.21:54

Sykt hva redigering kan gjøre med et bilde!

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits