Stress

Skulle virkelig ønske det var flere timer i døgnet, dagene og ukene bare flyr forbi, rekker ikke gjennom alt jeg skulle gjort hver dag.
Spesielt nå som jeg har så mye å gjøre fremover og ting som må planlegges. Må finne en plass å bo, ny jobb, selve flyttingen/pakkingen,ti tusen ting jeg må få ordnet.
Reiser til Oslo med det første flyet på morgenen fredag, og skal nesten rett på shoot når jeg kommer fram, har to forskjellige shoots planlagt denne dagen, så da går hele dagen til det.
Har også en shoot på lørdag, så søndag skal jeg prøve å få slappet av, møte søssteren min som bor i Oslo, å bare gjøre minst mulig!
Får ofte dårlig samvittighet av den dårlige tiden, rekker ikke å være så mye sammen med venninner og familie som jeg skulle ønske, så må bli flinkere å prioritere.Gleder meg til å få masse nye bilder til portofolien, samtidig som jeg får møtt litt familie, effektivt helgetur.


Uredigert.Foto: Remi Salievski.

Én kommentar

Frk Dahl

29.09.2015 kl.14:44

kjenner meg igjen i at tiden flyger avgårde..

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits