Norge på dop

Har sett alle episodene til nå av serien norge på dop. 
Gårdagens episoden om at noen leger/kirurger/helsepersonell også har benyttet seg av dette, er veldig skummelt.
Det betyr jo overhode ikke at alle gjør det, men her har altså noen av de stått fram og fortalt om miljøet blant dem, og at det er en del av det rundt omkring på norke legekontor, operasjonssaler. De gjorde tester rundt omkring å fikk utslag på kokain flere plasser.
Jeg forstår at de har et stort press på seg, sover lite, overarbeider seg, jobben deres handler tross alt om liv og død, hver dag. 
Men da er det jo enda mer viktig at de ikke doper seg, blir så provosert av dette.
Ikke rart det blir slengt ut falske diagnoser, folk som stakkar har blitt kreftoperert for så å finne ut at de aldri har hatt kreft, så har de gått gjennom cellegift å full pakke.
Man skal jo kunne føle seg trygge å stole på leger/kirurger, det skulle absolutt blitt gjort tester oftere, så kanskje noen liv kunne vært reddet.
Jeg har jo selv blitt operert, og det er skummelt å tenke på at noen også er blitt det av en ruset person. Men synes det er en bra serie, viktig å sette fokus på at dette er problem overalt, ikke bare på ''gata'' eller hos din ''shady'' nabo.
Dette er noe som også finnes blant politikere, leger, piloter, studenter, alle yrker, blandt alle mennesker.
Jeg føler meg fortsatt trygg hos legen min, og hvis jeg skal fly en plass, men man blir jo litt mer skeptisk.
Det er jo naivt å tro at ''ingen'' slike mennesker som er ''høyt oppe'' også gjør det, det finnes overalt, noe mer skjult enn andre..man vet jo det fra før av, men greit å få vite med litt mer fakta å bevis.
Stoler vi blindt på de? Fordi vi bor i Norge og her er alt så ''bra'' å strengt?

Hva synes du om dette, gjør det at du føler deg mer utrygg?


foto: Remi SalievskiIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits