Dådyrblikk!

Cheerry blooms fiber eyelash extensions, det er som en  brush on vippeextensions som ikke skader vippene.

Hurra for lengre vipper uten skader! Og gris med lim..

 

Slik gjør du det: 

1. Påfør et godt lag på med transplanting mascara gel, ca 20 strøk. (Påføres rene tørre vipper)

2. Påfør fiber mascara før nr1. tørker. Plasser børsten midt på vippene og børst ut mot tuppen, børst rolig ca 15 strøk.

3. Forsegl øyevippene med transplanting mascara gel. Se til at en dekker godt så ikke fibrene faller av. Igjen, ca 20 strøk.

For den ultimate effekt gjenta en gang til.

Jeg har brukt vippeextensions av og på i 5 år, og vet hva det vil si å sitte igjen med ødelagte vipper.
Så jeg begynte å teste ut fiber mascara i mens jeg ventet på at mine skulle vokse ut igjen. Dette er den beste jeg har prøvd til nå!
Den klumper ikke, som har vært et problem med tidligere fiber mascara jeg har hatt. Det ser veldig naturlig ut pga de tynne fibrene. Så her får man virkelig lange, fine vipper! Første dag jeg hadde den på fikk jeg komplimenter for vippene, så skal definitivt fortsette med denne.

Hvordan du får den av: fukt vippene med temperert vann, vent noen sekunder mens vippene absorberer vannet. Makeupen mykner og smelter, og slippes gradvis av i flak, uten å legge spor rundt øynene. 

Det er også 30 dagers full returrett, så her er det ingenting å tape!

Vippene mine før:

 Etter med et strøk:


Veldig naturlig med mye lengre.

Etter med to strøk (vippene når opp til brynet)

Syns enda ikke det kommer godt nok fram på bildet, men det blir en utrolig forskjell. Den er også veldig svart, som gjør den mer intens!

Mascaran fås kjøpt hos enkelte frisørsalonger, og der jeg jobber selv, Hårek salong, Narvik. 

Én kommentar

Cecilie

06.10.2015 kl.22:19

Har egentlig aldri trodd på sånt, men tror faktisk jeg må teste ut denne. Vippene mine har blitt så ødelagt av exstensions.

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits