Travelt i Oslo

Her har det virkelig gått i ett!
Når jeg landet i Oslo fredags morgen dro jeg rett fra flyplassen til den første shooten som var planlagt. Da fikk jeg hilst på to damer, en som skulle gjøre sminke+hår, og hun andre var fotografen.
Etter litt leting fant jeg fram til lokalet, der fikk jeg fikset håret og sminken, å sett litt på hva jeg skulle ha på meg.
Tre timer senere var vi ferdig med bildene, jeg fikk se litt kjapt på kamera hvordan det så ut, men gleder meg til å få det endelige resultatet!
Det var morsomt å gjøre en helt annen stil enn hva jeg har gjort tidligere. 

Litt bts fra første shoot:


Når denne shooten var ferdig hadde jeg 1-2timers pause før neste photoshoot.
Dette var når vi tok over snapchatten til ArsenicTV, de har like mange seere som flere kjente store tvkanaler, så det var litt nervepirrende, men tror det ble bra!
Bildene skal også brukes på nettsiden dere arsenicmagazine, der vil det bli lagt ut en serie når det er klart.
Vi hadde også med en som filmet hele shooten vår, som skal sette sammen alt til en kort videosnutt, spent på hvordan det blir.

Bts fra Arsenicshooten:


Meg og fotografen Remi Salievski etter shoot.
Vi hadde bare to timer å bruke snapchatten til arsenic på, på slutten innså vi at vi bare hadde 2 minutter på oss til å ta et av oss i lag å skrive ned hva vi heter på instagram, da klikket alt å det kom ikke opp noe linje vi kunne skrive på, så jeg lagret bare bilde i stede for, å vi la det også ut uten å få skrevet på. 
Så når jeg så på det i ettertid så er ''linjen'' for å skrive på plutselig der..
Skal legge ut video å bilder når det kommer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie Helene

Amalie Helene

23, Narvik

Norwegian model and Hairdresser. Main model for Saxegaard Photography. Booking: www.pholk.no On this page you can se my modelling work. And also my everyday life wich include workouts, and the results i get. And take you behind the scenes of my photoshoots with pictures and videos. Also feel free to follow my instagram: @amaliehelenee Sponsor: amalie_kazt@hotmail.om http://www.saxegaardphotography.com/Models/Amalie

Blogglisten Allm?nt Free counters!

Kategorier

Arkiv

hits